Nederlandse gordijnen

GemaTex-gordijnen zijn Nederlandse gordijnen: een lokaal product, voor u gemaakt in de polder. Dat betekent dat GemaTex „Nederlandsche waar” is, zoals ze dat vroeger zeiden. Lokale productie, met minder transport, past bij de moderne gedachte van duurzaam ondernemen. Doordat we bij GemaTex alles zelf doen, is er bovendien veel maatwerk mogelijk en zijn de lijntjes kort.

Velours gordijnen Nederland

velours gordijnen NederlandGemaTex laat zien dat we voor de productie van goede en tegelijk scherp geprijsde velours gordijnen Nederland niet hoeven te verlaten. In plaats van „outsourcing” vonden wij de oplossing in alles lekker zelf doen. GemaTex is een klein bedrijf dat snel en flexibel te werk gaat. Onze troef is ons eigen atelier in Marknesse, midden in de Noordoostpolder. We werken met apparatuur die we zelf ontworpen hebben, zodat we precies datgene kunnen doen wat we wíllen doen. Ook ons atelier is dus op en top Nederlands.

Nederland ligt voor ons om de hoek – letterlijk, want Nederland is toevallig ook de naam van een Overijssels buurtschap niet ver van ons atelier. Maar we bedoelen natuurlijk dat we zelf midden in het land zitten en dus heel Nederland kunnen voorzien van mooie gordijnen van hoge kwaliteit. GemaTex maakt gordijnen voor huishoudens, maar ook voor winkels en horecabedrijven – omdat bij ons alles maatwerk is, is ook nagenoeg alles mogelijk.

Nederlandse gordijnen, Nederlandse kwaliteit

Onze gordijnen zijn dus echt Nederlandse gordijnen, maar wat is Nederlandse kwaliteit? Wat ons betreft zit die in de combinatie van duurzaamheid, lokaal produceren, een beetje vindingrijk zijn en niks te verspillen. We gebruiken de beste materialen en gooien niks weg, zelfs voor het kleinste raampje kunnen wij een perfect passend gordijn maken. De techniek van GemaTex maakt het mogelijk om uitzonderlijk precies te werken. We leveren snel de hoogste kwaliteit en dat voor een scherpe prijs, die combinatie is het handelsmerk van GemaTex.

Nederlandse gordijnen bestellen

Nederlandse gordijnen bestellen betekent: korte lijntjes, snelle levering. U kunt GemaTex gewoon bellen, dan maken we meteen even kennis en bespreken we wat we voor u kunnen doen. We zijn Nederlands, dus u hoeft geen Engels te spreken, al verstaan we dat natuurlijk ook. Een indruk van wat wij maken en hoe wij werken geven we ook op deze website. Wij geven kleur aan velours!