Kinderkamer gordijnen

Voor de kinderkamer gordijnen uitzoeken – het klinkt echt als iets leuks, waar u uw kinderen bij kunt betrekken, maar al gauw blijkt dat er toch nog heel wat bij komt kijken. Voor welk materiaal kiest u? Wilt u simpele gordijnen met een grappige print, of toch liever iets dat jaren mee kan gaan? Op welke manier kunnen gordijnen bijdragen aan een goede nachtrust? GemaTex vestigt graag de aandacht op onze hoogwaardige velours gordijnen, die we snel kunnen leveren en voor een scherpe prijs. Maken wij uw kinderkamer compleet?

velours gordijnen kinderkamerVelours gordijnen in de kinderkamer

Velours gordijnen zijn tijdloos. In de kinderkamer zijn ze zeker op hun plek, omdat ze het geluid van buiten dempen en voor duisternis zorgen. Zeker in de zomermaanden gebeurt het dat kinderen wakker liggen van geluiden buiten, of van een onweersbui. Vervolgens worden ze dan 's ochtends weer vroeg wakker omdat het zo vroeg licht is. Met velours gordijnen beschermt u ze daar tegen en hebt u zelf ook een betere nachtrust. Daar heeft dus iedereen in het gezin plezier van.

Velours is een heerlijk zacht materiaal dat om die reden zeker gewaardeerd wordt door kinderen. Klassieke, donkere gordijnen associëren we niet direct met de kinderkamer, maar GemaTex heeft volop keuze uit lichte en felle kleuren. Bij ons vindt u gordijnen die qua uiterlijk passen in de stijl van de vrolijke kinderkamer, maar die tegelijk van de hoogste kwaliteit zijn, met de beste eigenschappen voor een goede nachtrust.

Gordijnen die lang mee gaan

Nog te vaak merken we dat mensen bij gordijnen voor de kinderkamer denken: leuk printje, dun stofje, over een jaar kopen we wel weer wat anders. Dat is geen duurzame oplossing en het is ook helemaal niet nodig, want bij GemaTex kunt u óók goed terecht voor vriendelijk geprijsde gordijnen. We maken ze zelf in ons atelier in de Noordoostpolder en leveren in heel Nederland. Onze gordijnen gaan lang mee, uw kind heeft voor vele jaren een goede nachtrust van. Daar doet u hem of haar zeker een plezier mee!

Kinderkamer gordijnen: goed, snel, scherp

GemaTex is trots op wat het te bieden heeft: goede velours gordijnen voor ieders smaak, door ons zelf gemaakt en snel verzonden, voor een scherpe prijs. Of u nu gordijnen voor de woonkamer zoekt, voor uw eigen slaapkamer of voor de kinder- of babykamer, GemaTex helpt u graag verder. Belt u ons anders gewoon even op om kennis te maken met onze manier van werken!