Gordijnen babykamer

Het inrichten van de babykamer is leuk en spannend – zeker als het voor de eerste keer is. Veel aandacht gaat uit naar de commode en het bedje, maar als dat allemaal in orde is, kan het ook goed zijn om nog eens naar de gordijnen in de babykamer te kijken. Want met goede velours gordijnen draagt u bij aan de nachtrust van de baby en van uzelf – en ze gaan nog jaren mee, ook als uw kleinste een schoolgaand kind geworden is! GemaTex denkt met u mee.

velours gordijnen babykamer

Velours gordijnen voor dag- en nachtrust

Baby's slapen veel en ze kunnen eigenlijk overal wel slapen, zelfs in daglicht. Naarmate ze ouder worden verandert dat en slapen ze het beste in een donkere, stille kamer. De gordijnen van GemaTex bieden dan uitkomst, want stevig velours zorgt voor veel duisternis. Ook tijdens het middagdutje zal de babykamer met onze gordijnen prettig donker zijn. Uw kindje slaapt dan sneller in en wordt niet telkens wakker. Dat is voor iedereen het beste.

Velours houdt licht tegen en daarmee ook warmte. Het middagdutje van oudere baby's en dreumesen valt vaak op het midden van de dag, als de zon hoog aan de hemel staat en de temperatuur snel oploopt. Met velours gordijnen kunt u een deel van die warmte uit de kinderkamer houden en dat is zeker bevorderlijk voor het dutje! Ook in uw eigen slaapkamer kunnen de velours gordijnen van GemaTex om deze reden een goede oplossing zijn.

Babykamergordijnen zorgen voor stilte

Voor geluid geldt wat ook voor licht geldt: jonge baby's malen er niet om, maar als ze ouder worden willen ze stilte als ze slapen. Maar zeker tijdens het middagdutje is het buiten nog niet stil. Ook in de zomer is er vaak nog veel rumoer op straat en in de tuinen. Velours gordijnen hebben een geluiddempend effect, ze zorgen ervoor dat er veel minder buitengeluid binnendringt. In de babykamer is het dankzij deze gordijnen heerlijk rustig.

Babykamergordijnen bij GemaTex

GemaTex maakt gordijnen voor veel verschillende opdrachtgevers, variërend van horecagelegenheden en winkels tot particulieren, die graag bij ons winkelen omdat we scherpe prijzen kunnen rekenen en daarvoor veel keuze en kwaliteit bieden. Ook voor babykamergordijnen kunt u bij GemaTex slagen. Op onze site krijgt u een indruk van de vele kleuren velours waar wij mee werken. Benieuwd geworden? Bel ons gewoon even, we horen graag hoe we u en uw kleine kunnen helpen!