Gordijnen woonkamer

Geen andere ruimte in het huis zegt zoveel over uw voorkeuren qua inrichting als de woonkamer. Hier ontvangen we ook onze gasten, juist daarom hechten we aan een gezellige en verzorgde woonkamer. Mooie gordijnen maken die gezellige woonkamer compleet. Als het buiten donker wordt, geven de woonkamergordijnen veel sfeer en warmte. GemaTex maakt velours gordijnen op maat. Wij gaan graag aan het werk om uw woonkamer precies de uitstraling te geven die u voor ogen heeft!

Velours woonkamergordijnen

Velours is een prachtig materiaal, dat als opvallend kenmerk heeft, dat het geluidsdempend werkt. Velours woonkamergordijnen zorgen zo voor rust in huis. Het is natuurlijk prettig om rumoer van buiten tegen te kunnen houden, maar ook de geluiden die we zelf veroorzaken – de tv, de radio, levendige gesprekken – worden dankzij velours gordijnen minder schel. Zo leveren woonkamergordijnen een bijdrage aan de akoestiek van de ruimte.

velours gordijnen woonkamerGordijnen in de stijl van uw woonkamer

De meubels in de woonkamer zijn zo uitgezocht, dat ze samen mooi staan; ze „matchen” met elkaar. Dat geldt ook voor de kleuren van de vloer, het behang – en de gordijnen. Juist voor de gordijnen in de woonkamer is het echt belangrijk dat ze passen bij de inrichting en bij uw smaak. Bij GemaTex kunt u gelukkig altijd uit heel veel verschillende kleuren en stijlen kiezen, er is dus altijd een „match” mogelijk.

Wat we vaak zien is dat klanten gordijnen gebruiken om het kleurenpalet van de woonkamer compleet te maken. Witte muren, een grijze bank – maar dan juist wel rode gordijnen. Dat rood kan dan als accent wel terugkomen, bijvoorbeeld door een losse rode stoel of een rood kussentje op de bank. Bij GemaTex denken we graag met u mee. Het is bij ons ook mogelijk om een stuk stof los te kopen, zodat u een kussen kunt bekleden met precies dezelfde stof als die van de woonkamergordijnen.

Woonkamergordijnen GemaTex

Persoonlijke service, dat is één van de troeven van GemaTex. Voor ons maakt persoonlijk contact ons werk juist leuk. We kunnen aan de telefoon of bij een ontmoeting in ons atelier midden in Nederland dan samen naar de perfecte gordijnen zoeken. We kunnen u ook een gratis staaltje stof meegeven – datzelfde staaltje kunt u ook online bestellen, dan sturen we het op. Als u bij ons gordijnen koopt, willen we natuurlijk wel dat u er ook echt tevreden mee bent. Dan hebben we eer van ons werk!

Wij hebben meer dan 230 kleuren in onze collectie, dus ook die van u!

Gratis stalen bestellen