Gordijnen op maat

gordijnen op maatOnze klanten kiezen voor GemaTex omdat wij al onze gordijnen op maat maken. Daarvoor gebruiken we apparatuur die we zelf ontworpen hebben, zodat we een kwaliteit en verfijning bieden die uniek is. We kunnen met al uw wensen rekening houden en zo de gordijnen leveren die precies aansluiten bij wat u voor ogen had – aan de reacties van klanten kunnen we zien hoe bijzonder dat is. Daarbij levert GemaTex snel en voor een scherpe prijs, afspraak is afspraak!

Afspraak maken, vragen, ideeën? Bel ons. Wij staan u graag te woord.

Velours gordijnen op maat

De gordijnen van GemaTex zijn velours gordijnen. In ons atelier beschikken we over een uitgebreide voorraad velours, in vele verschillende kleuren – op deze website krijgt u een indruk van wat er allemaal mogelijk is. De velours stoffen zijn de basis van ons maatwerk. In onze eigen apparatuur maken we heel veel soorten gordijnen op maat, van paskamergordijnen en toneelgordijnen tot de perfecte gordijnen voor in uw woonkamer of slaapkamer.

Omdat GemaTex de productie zelf in de hand heeft, kunnen we de meest uiteenlopende gordijnen op maat maken. We kunnen met bijzondere velours stoffen werken en ook met minder voor de hand liggende maatvoeringen en verhoudingen kunnen wij uit de voeten. Wees dus gerust creatief in uw ideeën voor velours gordijnen, of dat nu voor in uw woonkamer is of voor in uw bedrijf. GemaTex heeft de ervaring in huis om haast ieder denkbaar gordijn op maat te produceren.

Maatwerk snel klaar

velours gordijnen op maat

Bij maatwerk wordt vaak gedacht aan lange levertijden, mensen bestellen dan liever hun gordijnen kant en klaar. Maar bij GemaTex leveren we juist heel snel, vaak al binnen 48 uur! U hoeft het maatwerk dus echt niet te laten omdat het te lang zou duren, en ook niet voor de kosten. Onze werkwijze stelt ons juist in staat om heel scherpe prijzen te hanteren. Bestelt u anders eerst een staaltje stof bij ons, dan merkt u al meteen hoe snel we kunnen leveren en hoe hoog de kwaliteit van ons velours is.

Gordijnen op maat bij GemaTex

Via deze website bestelt u zelf uw gordijnen op maat bij GemaTex. Uiteraard kunt u altijd bellen voor persoonlijk advies, dan maken we meteen ook even kennis. U kunt hier de uitgebreide voorraad aan stoffen en kleuren bekijken en een proefstaaltje aanvragen als u daar benieuwd naar bent. Ook leest u meer over onze werkwijze en over de verschillende toepassingen van velours gordijnen. Zoveel is er mogelijk met ons maatwerk!

Wij hebben meer dan 230 kleuren in onze collectie, dus ook die van u!

Gratis stalen bestellen