Velours gordijnen binnen 48 uur op maat geleverd!

Paskamergordijnen

We denken er vaak nauwelijks bij na, als we een pashokje ingaan en het gordijn achter ons dichtritsen: ook dit gordijn is ontworpen, op maat gemaakt en geleverd toen het nodig was. Bij GemaTex kijken we daar natuurlijk helemaal anders naar. Heel veel paskamergordijnen in Nederland komen uit ons atelier. Omdat wij maatwerk kunnen leveren voor een scherpe prijs, we de tijd nemen voor goed overleg en voor ieders wensen, en toch razendsnel kunnen leveren zijn we voor heel wat winkeliers de vaste leverancier van paskamergordijnen.

Paskamergordijnen: kiezen voor kleur & kwaliteit

Paskamergordijnen verschillen in zoverre van gewone woonkamergordijnen, dat ze veel vaker open en dicht worden gedaan. Dagelijks pakken tientallen, soms wel honderden bezoekers de stof vast en schuiven die heen en weer. Om die reden kiezen de winkeliers waarmee GemaTex samenwerkt vaak voor een hogere kwaliteit velours, zodat de gordijnen ondanks het intensieve gebruik een lange levensduur hebben. Het is natuurlijk ook prettig om te weten dat deze stoffen gewoon gewassen kunnen worden.

paskamer gordijnenVeelgebruikte gordijnen moeten stevig worden opgehangen. Bij Gematex denken we ook wat dat betreft graag met u mee. Wij maken alle gordijnen zelf, in ons eigen atelier. We kunnen dus heel precies maatwerk leveren, ook als het om de manier van bevestigen gaat. We zijn gespecialiseerd in velours gordijnen en weten dus precies wat we met deze stof kunnen, we beantwoorden graag al uw vragen.

Bij GemaTex kunt u niet alleen kiezen uit veel verschillende stoffen, er is ook een ruime keuze aan kleuren. Winkeliers kunnen dus kiezen voor een kleur die past bij de sfeer en uitstraling van hun winkel. Vaak is het ook mogelijk om in kleur aan te sluiten op de huisstijl van uw winkelbedrijf. Wij maken voor iedere paskamer gordijnen en ze passen altijd!

Voor elke paskamer gordijnen

GemaTex heeft zijn atelier midden in Nederland zitten, in Marknesse, niet ver van Zwolle (het ligt in de Noordoostpolder). Maar we zijn eigenlijk altijd wel dichtbij, omdat u bij ons gewoon online het assortiment al kunt bekijken en daar de kleuren kunt kiezen. Uiteraard is het voor de precieze afwerking wel zo prettig om even te kunnen bellen, ook dat is bij ons gelukkig altijd mogelijk. We kunnen proefstaaltjes leveren als u nog twijfelt over de stof - geen probleem. Het bestellen van paskamergordijnen hoeft bij GemaTex helemaal niet veel tijd te kosten. Sterker nog: we kunnen razendsnel leveren als dat nodig is. Wij maken gordijnen op maat en dat maatwerk ziet u ook terug in onze persoonlijke service.

Paskamergordijnen bij GemaTex

Een paskamergordijn van GemaTex heeft u vast al wel eens in handen gehad, we leveren immers aan winkels in heel Nederland. Wilt u ook zelf uw paskamergordijnen bij ons bestellen? Bekijk dan hier wat we zoal te bieden hebben en neem vooral contact met ons op als u vragen heeft, of speciale eisen aan de gordijnen en de stof. GemaTex zorgt er samen met u voor dat alles past!

dsc09070.jpg
img-20190328-wa0002.jpg-my-jewellery-paskamergordijn.jpg


Direct contact?

0527-205541
06 - 1677 49 86


Gematex
Steenwijkerdwarsweg 13
8316RD Marknesse
Tel: 0527-205541
Mob: 06 - 1677 4986
Email: info@gematex.nl