Onze partners

In 10 jaar tijd hebben wij vele fijne ondernemers ontmoet die wij u van harte aan kunnen bevelen. Neem gerust eens een kijkje op hun website en mocht u - net als wij - besluiten zaken met hen te doen, doe ze dan de groeten van Jacco en Margriet!

Ridders e-commerce
Ridders is het snelst groeiende bedrijf van Nederland waar je een Magento webshop kunt laten bouwen. En dat is niet voor niets: technisch is Ridders superieur, maar de tarieven zijn desondanks uiterst transparant. Reden dat steeds meer ondernemers de weg naar Ridders weten te vinden. Ook met het overstappen naar Magento heeft Ridders veel ervaring. We kunnen hen van harte aanbevelen!
www.ridders.nl

In de Woonkamer
Deze jonge site bevat inspirerende ideeën en tips voor een gezellige woonkamer, ongeacht of deze nu modern, klassiek of strak design is. Tevens zijn er veel unieke thema's en onderwerpen die besproken worden in het regelmatig bijgehouden weblog.
Ideeën, inspiratie en tips voor je woonkamer

Industriële strijkmachines en stoomapparatuur
Zeker in verpleeghuizen dienen onze gordijnen met enige regelmaat gewassen én gestreken te worden. BhoelaiSteam levert de professionele strijkmachines waarmee dit gedaan kan worden.
www.bhoelaisteam.nl

Bekende Nederlanders op jouw feest?
Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; bij Partybookers kunt u alle bekende Nederlanders online boeken mét laagste prijs garantie!
Artiesten boeken

Kunst ervaren vanuit je luie stoel
Bij de Fun Part of Art krijg je te horen wat de gids in de grote musea je niet zal zeggen. De meeste details in de schilderijen van de Grote Meesters als Jan Steen en Johannes Vermeer bevatten namelijk expliciete symboliek. Laat je meeslepen door de tientallen verhalen!
Fun Part of Art