Velours gordijnen binnen 48 uur op maat geleverd!

Onze partners

In 10 jaar tijd hebben wij vele fijne ondernemers ontmoet die wij u van harte aan kunnen bevelen. Neem gerust eens een kijkje op hun website en mocht u - net als wij - besluiten zaken met hen te doen, doe ze dan de groeten van Jacco en Margriet!

PrimaSite
Onze website is gemaakt door Ridders in Alkmaar. Dit is niet de eerste website die zij voor ons maakten: ook de vorige was van hun hand. Mocht je - als ondernemer - geïnteresseerd zijn, bezoek dan vooral ook hun website PrimaSite. Met dit concept bieden zij de best denkbare prijs/kwaliteitsverhouding.
www.primasite.nl

In de Woonkamer
Deze jonge site bevat inspirerende ideeën en tips voor een gezellige woonkamer, ongeacht of deze nu modern, klassiek of strak design is. Tevens zijn er veel unieke thema's en onderwerpen die besproken worden in het regelmatig bijgehouden weblog.
Ideeën, inspiratie en tips voor je woonkamer

Industriële strijkmachines en stoomapparatuur
Zeker in verpleeghuizen dienen onze gordijnen met enige regelmaat gewassen én gestreken te worden. BhoelaiSteam levert de professionele strijkmachines waarmee dit gedaan kan worden.
www.bhoelaisteam.nl

Bekende Nederlanders op jouw feest?
Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; bij Partybookers kunt u alle bekende Nederlanders online boeken mét laagste prijs garantie!
Artiesten boeken

 Direct contact?

0527-205541
06 - 1677 49 86


Gematex
Steenwijkerdwarsweg 13
8316RD Marknesse
Tel: 0527-205541
Mob: 06 - 1677 4986
Email: info@gematex.nl