Gordijnen slaapkamer

De slaapkamer is pas gebruiksklaar als er goede gordijnen in hangen. Als u een nieuwe slaapkamer heeft ingericht, is er natuurlijk veel aandacht uitgegaan naar een comfortabel en degelijk bed, maar voor de nachtrust zijn gordijnen nauwelijks minder belangrijk. GemaTex maakt werk van uw slaapkamergordijnen. Bij ons kiest u uit een groot assortiment velours gordijnen, die wij snel kunnen leveren en dat voor een scherpe prijs. Maak uw slaapkamer compleet met slaapkamergordijnen!

Gordijnen voor nachtrust

Het schijnsel van een straatlantaarn in de slaapkamer – dat is natuurlijk niks. Goede slaapkamergordijnen houden kunstlicht buiten en zorgen er in de zomermaanden ook voor dat het al te vroege daglicht niet binnenvalt. Maar gordijnen doen meer dan alleen het licht buiten houden. De velours gordijnen van GemaTex dempen ook het geluid en zorgen zo voor meer rust in de slaapkamer. Zo zorgen onze gordijnen voor een goede nachtrust...

Slaapkamergordijnen kiezen

velours gordijnen slaapkamerOmdat velours gordijnen slaapkamer én woonkamer een betere akoestiek verlenen, blijven ze eigenlijk altijd wel in trek, ze gaan elke mode mee. Uiteraard hangt het precieze uiterlijk wel af van uw smaak en uw interieur. Zeker voor slaapkamergordijnen is het van belang dat ze goed in het geheel passen, zo oogt de slaapkamer dag en nacht rustig en opgeruimd en dat hebben we toch het liefst.

Behalve kleur en stijl maakt ook de kwaliteit van de gordijnen voor de slaapkamer veel uit. Dik velours doet al meer voor licht en geluid dan een dunne stof, dat spreekt vanzelf. Uiteraard zijn er nog talloze andere variaties te bedenken, zoals de manier van bevestigen (gordijnrail? zeilringen? wavegordijnen?) en de golf van het velours gordijn. GemaTex heeft een online rekentool, maar u kunt ook gewoon bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Slaapkamergordijnen GemaTex

GemaTex is gevestigd in Marknesse, midden in Nederland. Hier is ook ons atelier. Wij maken al onze gordijnen zelf, met behulp van apparatuur die we zelf ontworpen en ontwikkeld hebben. Daardoor zijn we in staat om met uw persoonlijke wensen en verlangens rekening te houden. Omdat de lijnen kort zijn en we alles gewoon in eigen handen hebben, kunnen we bovendien heel snel werken. We bellen, spreken af wat we gaan doen en dan kunnen we al voor u aan de slag.

GemaTex is snel en persoonlijk – tegelijk zijn onze slaapkamergordijnen ook gewoon gunstig geprijsd. Dat lijkt een tegenstrijdigheid, bij service en kleinschaligheid horen immers vaak hogere prijzen, maar onze manier van werken stelt ons in staat ook op dit punt met u mee te denken. Ook dat draagt weer bij aan uw goede nachtrust!

Wij hebben meer dan 230 kleuren in onze collectie, dus ook die van u!

Gratis stalen bestellen