Twijfel niet over de juiste kleur velours gordijnen: bestel gratis stalen!

Waar bij de bekende warenhuizen de kleur blauw beperkt is tot één of twee tinten, kunt u bij ons wél precies die ene bijzondere kleur vinden die exact bij uw kussens past. Wij hebben meer dan 230 kleuren in onze collectie, dus ook de uwe!

Om die reden bieden wij een unieke service: geef hieronder de door u gewenste kleurnuance(s) aan en wij zenden u gratis kleurstalen (proeflapjes stof) toe, zodat u zeker weet dat uw uiteindelijke gordijnen precies bij uw interieur passen! Mocht u in de toekomst overgaan tot het bestellen van velours gordijnen, dan verrassen wij u opnieuw: deze maken wij namelijk in eigen atelier en daardoor hebben wij een ongeëvenaard snelle levertijd: desgewenst de volgende dag al!

Stalen voor studie kijk verder op onze pagina

Beken uw kleur!

Op deze bestelpagina kunt u geheel vrijblijvend kleurstalen aanvragen: U geeft eenvoudigweg op in welke richting u de kleur zoekt en wij zenden u kleine lapjes stof (de stalen) retour. Achterop de lapjes stof staat het kleurnummer. Zo kunt u rustig de kleuren vergelijken met uw bank, muren en accessoires en komt u nimmer voor verrassingen te staan.

De kleurstalen zijn uiteraard gratis, geeft u zo nauwkeurig mogelijk aan welke kleur u zoekt. Wij doen ons best om daar de best mogelijke kleurstaal bij te zoeken.

Heeft u twijfels of vragen? Bel gerust naar 0527-205541 of 06-16774986

Uw gegevens