Aangenaam kennismaken!

Wij zijn Jacco en Margriet

Het is 1 april 2023 alweer 14 jaar, dat we verliefd zijn op velours  

In 2009 hebben wij GemaTex overgenomen, voorheen gevestigd in Vinkeveen. Sindsdien verkopen we op maat gemaakte velours gordijnen en velours stoffen vanuit ons magazijn en gordijnatelier aan huis eerst in Maurik, maar we zijn verhuisd naar onze nieuwe locatie in Marknesse.

Gemakkelijk voor ons én gemakkelijk voor u. Want u kunt bij ons langskomen wanneer het u uitkomt. Bel of e-mail alleen van tevoren even, dan weet u zeker dat we er zijn.

Ons eigen gordijnatelier

In tegenstelling tot de grotere leveranciers, die uw bestelde gordijnen laten vervaardigen in een lage loonland als Polen, werken wij nog op ambachtelijke wijze vanuit ons eigen atelier aan huis.

In theorie kunt u dus bij het hele traject aanwezig zijn: van het uitkiezen van de juiste stof, tot het voeren, fabriceren en afwerken aan toe. Wij vervaardigen velours gordijnen volgens uw wensen in ons   atelier. Wij kunnen alles: voeren, wavegordijnen, enkele plooien, vlinderplooien, zeilringen, haken en ogen... Informeer naar de mogelijkheden. In de praktijk geldt: u vraagt, wij naaien!