Brandwerende velours gordijnen

brandwerend veloursBrandwerende gordijnen zijn niet alleen een veilige investering in een gezin met (kleine) kinderen, maar ook een absolute must in de professionele sectoren als de horeca.

Onze collectie brandwerend velours bestaat uit twee kwaliteiten:

1. De standaard katoenkwaliteit is er vanaf 500 gram/m. Deze kwaliteit is in overleg in bijna 30 kleuren standaard te leveren.

2. De zwaardere soorten hebben naast brandvertraging nog een andere, zeer aantrekkelijke eigenschap: zij zijn geluiddempend, en daardoor vooral geschikt voor horecagelegenheden waar luide muziek wordt gemaakt en de muziek wel binnen, maar niet buiten gehoord mag worden. En wat te denken van theatergordijnen of een tochtgordijn bij de ingang van uw horecagelegenheid.

Deze gordijnen zijn brandwerend, doordat ze geïmpregneerd zijn met een brandwerende stof in de fabriek en kunnen daarom alleen chemisch gereinigd worden. Daarnaast bieden wij Trevira cs. Deze gordijnen zijn wasbaar, omdat de velours is geweven met (blijvend) brandvertragend garen.

Al onze brandwerende/vertragende stoffen worden geleverd met een certificaat, zodat u deze bij de brandweer of u verzekering kunt overleggen.

De prijzen van brandwerende en/of geluiddempende velours zijn vanaf € 30,00 per meter exclusief btw.

 

Vragen? Bestellen? Bel ons, we staan u graag te woord.