Gordijnen vakantiehuisjes

Dat ook in vakantiehuisjes gordijnen moeten hangen, spreekt nu misschien voor zich – maar in het verleden was dat minder het geval. Toen werden „zomerhuisjes” eigenlijk alleen in het lichte seizoen gebruikt en volstonden simpele gordijnen. Nu vakantiehuizen het hele jaar door gebruikt worden en we er ook steeds meer van verwachten, merken we dat eigenaren investeren in velours gordijnen van hoge kwaliteit. GemaTex kan die kwaliteit snel leveren en dat voor een gunstige prijs.

Prachtig velours in uw vakantiehuis

Heeft u een eigen vakantiehuis, dat u voor u en uw familie gebruikt? Of bent u de eigenaar van een park met verschillende huisjes, die u verhuurt aan gasten? Luxe is in beide gevallen belangrijk. De tijd dat het zomerhuisje een eenvoudig onderdak ergens aan zee of in het bos was, met wat tweedehands meubeltjes en een dun gordijntje voor de ramen – die ligt toch echt wel achter ons. We zijn aan hogere standaarden gewend geraakt en daar moeten ook onze vakantiehuisjes aan voldoen. Prachtige velours gordijnen passen precies bij het gevoel van luxe, warmte en rust dat een vakantiehuisje uit moet stralen.

Gordijnen in vakantiehuisjes: mogelijkheden en vereisten

Velours is een heerlijk zacht materiaal, dat veel omgevingsgeluid dempt en het licht van buiten goed tegenhoudt. Een rustige vakantie, waarbij u of uw gasten lekker lang uitslapen zonder dat zonlicht of geluiden van buiten ze wekken – daar dragen velours gordijnen zeker aan bij. Velours wordt dan ook veel in vakantiehuizen toegepast. Omdat GemaTex maatwerk kan leveren voor een scherpe prijs, zijn wij een geschikte partij voor gordijnen in vakantieparken. Daarover praten we graag met u verder.

 Gordijnen op maat? Bel Gematex!

Gordijnen in vakantiehuisWie vakantiehuisjes verhuurt, zal ook op andere zaken letten dan alleen zacht, geluidwerend en donker; dan maakt het bijvoorbeeld ook uit, of de gordijnen gemakkelijk vervangen kunnen worden bij schade en of de gordijnen voldoende brandvertragend zijn – en dat in combinatie met de mogelijkheid ze te wassen. Bij al deze zaken denkt GemaTex graag met u mee. Wij leveren de kwaliteit die u moet hebben voor een prijs die het aantrekkelijk maakt om ook voor grote opdrachten bij ons aan te kloppen.

GemaTex: snel, gunstig, goed

GemaTex onderscheidt zich door maatwerk, dat we snel kunnen leveren en nog voor een goede prijs ook. Onze kracht is dat we al onze gordijnen zelf maken, in onze eigen ateliers in Marknesse, centraal in Nederland. Omdat we alles zelf doen, kunnen we ook altijd rekening houden met specifieke eisen van onze opdrachtgevers. Door onze lange ervaring kunnen we ook altijd met u meedenken en u adviseren als u dat wenst. We maken graag kennis!