Gordijnen snel klaar

Wie gordijnen bestelt, hoort natuurlijk graag dat zijn gordijnen snel klaar zullen zijn. Bij GemaTex kunnen we die belofte gelukkig waarmaken. In ons atelier hebben we een grote voorraad velours, in verschillende kleuren en kwaliteiten, zodat we in de regel gauw kunnen leveren wat u voor ogen heeft. Daar komt nog bij dat GemaTex voor deze gordijnen scherpe prijzen hanteert. De combinatie van mooi maatwerk, snelle levering en een goede prijs, daar zijn wij trots op!

Gordijnen kant en klaar?

gordijnen kant en klaarGeregeld krijgen we nog de vraag of wij onze velours gordijnen kant en klaar hebben hangen. Wij antwoorden dan dat een goed gordijn een kwestie van maatwerk is. Natuurlijk hebben we de stoffen meestal al in huis, maar de precieze maatvoering weten we pas als we met u gesproken hebben. Want ieder huis, ieder raam, heeft weer andere maten en andere verhoudingen. Een gordijn dat „ongeveer” past, hangt in de praktijk toch nét een paar centimeter over de vensterbank of komt nét te kort. Zoiets wordt dan echt een storend element in uw kamer.

Natuurlijk is het zo, juist in Nederland, dat er in veel huizen en kantoren standaardmaten zijn gevolgd. Rijtjeshuizen of nieuwbouwwoningen zijn immers met steeds dezelfde raamposten en kozijnen gebouwd, de maten zijn dan in de regel gelijk. Het is dan vanzelfsprekend om ook de gordijnen kant en klaar te bestellen, dat is wel zo makkelijk. Maar ook in dat geval kunnen we u bij GemaTex goed helpen. Ons maatwerk is in de praktijk namelijk niet duurder dan kant-en-klaargordijnen zijn. En bij ons heeft u toch net een beetje meer keuzevrijheid...

Velours gordijnen snel klaar

Bij GemaTex hebben we ons gespecialiseerd in velours gordijnen. Velours is een prachtig materiaal dat zacht aanvoelt en voor veel sfeer in de ruimte zorgt. Bovendien hebben we de perfecte, zelf ontworpen apparatuur in huis om velours zo te bewerken dat we de gordijnen precies naar wens kunnen afwerken. Bij GemaTex zijn uw velours gordijnen snel klaar en tegelijk zijn ze van een schoonheid en klasse die nooit gaat vervelen.

Gordijnen bij GemaTex

Onze website is een eerste kennismaking, hier kunt u al een idee krijgen van wat we allemaal in huis hebben. Uiteraard kunt u altijd gratis een staaltje stof bestellen om een beter idee te krijgen van het gordijn van uw voorkeur. Als u er dan voor kiest bij ons uw velours gordijnen te bestellen, kunt er zeker van zijn dat we direct voor u aan de slag gaan. We kunnen dan al binnen 48 uur leveren. Kijk, dat bedoelen we nou met "gordijnen snel klaar", daar zijn geen kant-en-klaargordijnen voor nodig!

Wij hebben meer dan 230 kleuren in onze collectie, dus ook die van u!

Gratis stalen bestellen