Velours gordijnen binnen 48 uur op maat geleverd!

Velours gordijnen

De warme uitstraling van zacht fluweel: velours gordijnen zijn tijdloos en daarom favoriet. GemaTex maakt ze zelf, levert snel en werkt voor een scherpe prijs. In heel wat huizen, bedrijven en theaterzalen in Nederland hangen ze dan ook, de prachtige velours gordijnen van GemaTex. Bekijk op onze website welke gordijnen we voor u kunnen maken en wie weet heeft u over een paar dagen al ons heerlijke velours vast als u uw gordijnen dicht doet!

Velours gordijnen het hele jaar door

Als de dagen korter worden gaan de gordijnen weer eerder dicht. Dan merken we natuurlijk wel het sterkst hoe belangrijk mooie gordijnen zijn, ze bepalen echt voor een deel de sfeer van een huis of van een ontvangstruimte. Maar kwaliteit is het hele jaar door belangrijk. Fijne, door een vakman vervaardigde velours gordijnen zorgen er in de zomer bijvoorbeeld voor dat de zonnehitte buiten blijft als u dat wilt. In de winter houden ze de behaaglijke warmte juist binnen, terwijl het felle licht van de laaghangende zon wordt tegengehouden. Als in het voorjaar een licht briesje opsteekt deinen de gordijnen zachtjes mee… Van velours gordijnen genieten we een heel jaar door.

Velours gordijnenVelours bestaat er in verschillende kwaliteiten. Brandwerend velours en brandvertragend velours dragen bij aan de veiligheid van uw woning of uw bedrijf; het gebruik van zulke gordijnen is in veel bedrijfstakken (volgens bouwbesluit) zelfs verplicht. De stof zorgt ook voor een betere akoestiek. Velours gordijnen niet weg te denken uit theaterzalen, maar ook in pashokjes in kledingwinkels vind je deze zachte en stevige gordijnen. Omdat GemaTex alle gordijnen zelf maakt in het eigen atelier, kunnen we heel specifiek maatwerk leveren, u vindt de velours gordijnen van GemaTex dan ook overal in Nederland. Goede kans dat u ze al wel eens in uw handen hebt gehad!

Velours gordijnen kiezen

Wie voor velours gordijnen kiest, kiest voor kwaliteit. U wilt immers een gordijn dat lang mee blijft gaan en dat een tijdloze klasse uitstraalt. Maar welke kleur kiest u? Welk type velours? Er is eindeloos veel variatie, dat maakt ons vak ook zo fascinerend. Op de website van GemaTex krijgt u een goede indruk van de uitgebreide mogelijkheden. Nergens vindt u zo’n ruime keuze als bij ons. Kiezen is daarom natuurlijk niet makkelijk, maar we helpen u graag. Belt u ons gerust op voor advies, of bestel een staaltje stof op proef, zodat u thuis of in uw bedrijf kunt bekijken of de velours gordijnen waar u uw oog op hebt laten vallen ook echt passen bij de kleuren van uw interieur.

Velours gordijnen GemaTex

GemaTex vervaardigt alle velours gordijnen in Nederland, in ons eigen atelier in Marknesse. We kunnen daarom heel snel leveren en direct met u meedenken als u speciale verzoeken heeft. We werken met een breed gamma aan stoffen, kwaliteiten en kleuren. Tegelijk werken we voor een heel scherpe prijs – daar zijn we trots op. Bij ons zijn de gordijnen altijd open, op onze website vertellen we over hoe we werken en over wat er bij ons mogelijk is. Maak ook kennis met GemaTex!

Wij hebben meer dan 230 kleuren in onze collectie, dus ook die van u!

Gratis stalen bestellen


Direct contact?

0527-205541
06 - 1677 49 86


Gematex
Steenwijkerdwarsweg 13
8316RD Marknesse
Tel: 0527-205541
Mob: 06 - 1677 4986
Email: info@gematex.nl