Wavegordijnen

Hun elegantie danken velours gordijnen niet alleen aan de zachte stof en het dempende effect, maar ook wat in gordijnentaal de wave heet, een golf dus. De gordijnen hangen in een golvende lijn die zorgt voor een rustige aanblik. We spreken van wavegordijnen als de plooi regelmatig is en de gordijnen zo zijn bevestigd, dat dit effect optimaal wordt benut. Bij GemaTex kunt u natuurlijk de mooiste wavegordijnen bestellen...

Velours wavegordijnen

velours gordijnen wavegordijnenGemaTex is gespecialiseerd in velours gordijnen. We maken deze gordijnen zelf, gewoon in Nederland – we gebruiken hiervoor gespecialiseerde apparatuur die we zelf gebouwd en geperfectioneerd hebben. Door deze bijzondere manier van werken kunnen we een hoge kwaliteit bieden, maatwerk. Ook onze specialistische wavegordijnen maken we in ons eigen atelier.

Velours is bijzonder geschikt voor wavegordijnen. De stof is van zichzelf al zacht en stil, velours gordijnen zijn rustgevend. Dat effect wordt versterkt door de wave, Zo passen deze gordijnen perfect in een luxueus interieur. Dat kan in uw huiskamer zijn, maar ook in een restaurant. GemaTex heeft veel ervaring met het op maat maken van luxe gordijnen voor hotels, cafés en restaurants en diezelfde luxe brengen wij ook graag in uw woning.

Wavegordijnen, golvende gordijnen

Voor wavegordijnen is vooral de regelmaat van de plooi belangrijk. Elk gordijn golft wel een beetje, maar wavegordijnen hebben door de evenwichtige structuur een uitgesproken kalme uitstraling. De zogeheten „waverunners” maken dit mogelijk, deze zijn in de rail aan een koord bevestigd en houden steeds dezelfde afstand als het gordijn dicht is. Als u de gordijnen weer opent kunt u de gordijnen tot een mooi egaal pakket vouwen, ook dan bieden ze een rustig aanzien.

Voor het effect van wavegordijnen is het belangrijk dat ook het velours zelf er goed uitziet. Juist bij gordijnen die zo „strak in het gelid” hangen, zouden imperfecties erg opvallen. Dat moeten we dus niet hebben! De deskundigheid en ervaring van GemaTex, specialist in velours, komen hier natuurlijk van pas. Wij zorgen niet alleen voor de perfecte golf, maar ook voor de perfecte stof.

Wavegordijnen bestellen

Op onze website krijgt u een goede indruk van wat er mogelijk is bij GemaTex. U vindt hier onze kleuren, stoffen en specialismen in woord en beeld. Heeft u specifieke vragen? Die beantwoorden we graag, u kunt ons altijd even bellen. Uiteraard horen we het ook graag als u wavegordijnen bij ons wilt bestellen. Dan gaan we direct voor u aan de slag en zorgen we voor een snelle levering en een goede prijs. Want bij GemaTex gaan kwaliteit, snelle service en scherpe prijzen hand in hand, dat is onze „wave”!